Intresseanmälan ID. Buzz Cargo

Smart, smidig och helt elektrisk – till hösten lanseras nästa generations transportbil. ID. Buzz Cargo använder varje kubikcentimeter av sitt utrymme för att ge dig mer plats för allt som arbetet kräver. Självklart med möjligheter till anpassade inredningslösningar för dina specifika behov. ID. Buzz Cargo erbjuder generös elektrisk räckvidd kombinerat med god lastförmåga. Med sin ikoniska och samtidigt futuristiska design signalerar den tydligt att det är en transportbil för företag som vill ligga i framkant av utvecklingen. Anmäl ditt intresse här så kommer din återförsäljare att kontakta dig i samband med säljstarten senare i år.

Vägen framåt för hållbara transporter. Det här är ID. Buzz Cargo.

Vad innebär en intresseanmälan?

Med en intresseanmälan får din Volkswagen återförsäljare dina kontaktuppgifter och kan kontakta dig när bilen går att beställa.

Vad är skillnaden mellan ”intresseanmälan” och ”förboka”?

Vi har tidigare kallat denna intresseanmälan för en förbokning. Det är i princip samma sak, men de kunder som tidigare gjort en så kallad förbokning kommer att bli prioriterade av våra återförsäljare när det gäller att beställa bil först i samband med försäljningsstarten.

Måste jag beställa en bil?

Nej, detta är endast en intresseanmälan.

Vem ska jag kontakta om jag har frågor gällande min intresseanmälan?

Kontakta den återförsäljare som du väljer i samband med din intresseanmälan.

När kommer ID. Buzz Cargo?

Första leveranserna av ID. Buzz Cargo beräknas ske kring årsskiftet 2022/2023.

Förnamn är obligatorisk
Efternamn är obligatorisk
E-postadress är obligatorisk
Telefonnummer är obligatorisk t.ex (+46)
Önskad återförsäljare är obligatorisk